Julebord

Fabrikken var et topp lokale som vi koste oss i, det var god plass til både dans, karaoke og mingling. Så vil vi trekke fram den fine baren, der det var fler gode sitteplasser for dem som ville trekke seg tuilbake. Og service var helt topp både fra fabrikksjefen og personalet som jobbet den kvelden. Tusen takk for en flott opplevelse.

Maria Ekerholt, NRK

Konfirmasjon

Vi valgte Fabrikken til feiringen av vår konfirmant i mai. Det var et helt riktig valg! Hyggelig og fleksibelt vertskap gjør at planlegging og gjennomføring går som en lek. Bellmans Hager leverer nydelig mat og Fabrikken i seg selv innbyr til fest og danner en deilig avslappet ramme rundt det hele. Her er det høyt under taket, plass til å røre seg på både ute og inne og et mangfold av inspirerende ting å hvile øynene på når talene setter tårekanalene i sving. Anbefales på det varmeste!

Marita Hagen

Foreldrefest

Vi arrangerte foreldrefest på Fabrikken for ca 60 gjester og Fabrikken fungerte perfekt til formålet. Alt fra planlegging til servering ble proft ordnet. 

Magnus Vaagsether

Bursdagsfeiring

Vi hadde en knall fest! Så mange som skrøt av lokalet, så kul plass å ha fest. Servicen var også bra. Så jeg skal spre ordet at der må man leie.

Stine Narten

Bursdagsselskap

Veldig bra fest, og takk for helt utrolig bra service.

Morten Nereng